Hyvä pääministeri ja Petteri Orpo!

Hallitus eroaa. Se on hyvä veto! Se konkretisoi, että jonkun pitää kantaa Suomessa vastuutakin, kaikki eivät voi vaan räksyttää lämpimikseen oppositiossa, kuten demarit, vihreät ja vasemmistoliitto ovat tehneet. Ne ovat jarruttaneet yhteiskunnallista tärkeää päätöstentekoa naurettavuuksiin asti ja keränneet kannatusta oppositiossa tyhjänpuhumisella tekemättä itse mitään. Arvatkaa mitä? Nyt me ollaan kaikki siellä oppositiossa. Hyvä pääministeri ja hyvä Petteri Orpo!

PS. Ehkä tämä havahduttaa myös äänestäjiä. Muuten saamme vaalien jälkeen vihervasemmistohallituksen, jossa on demarit, vasemmistoliitto ja vihreät. Veroja kiristetään, otetaan lisää turvapaikanhakijoita ja kehitetään heille uusia palveluja veronmaksajien kustannuksella, yksityisautoilu, polttomoottorit sekä lihansyönti kielletään. Saadaan myös se maakuntahallinto, jota oppositio nyt on vastustanut, sillä vihervasemmisto ajaa oikeasti maakuntia. Viimeksi maanantaina sitä niiltä kysyin. Sen sijaan ei saada valinnanvapautta, että ihmiset voisivat itse valita hoitopaikkansa. Vasurit jyräävät.

PS.2. Perussuomalaisten kannattajille pieni reality check – ette kai tosissanne kuvittele, että vihervasemmisto ottaisi teidät mukaan hallituukseen kanssaan? Jos siis haluaa estää tämän katastrofin, on äänestettävä Kokoomusta, jotta tuota edelläkuvattua hallituspohjaa ei tule.

 

 

 

terhikoulumies
Kokoomus Helsinki

Olen Kokoomuksen kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä, kaupunginhallituksen jäsen ja Uudenmaanliiton maakuntavaltuutettu.
Lue lisää: www.terhikoulumies.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu