Terhi Koulumiehen blogi

Hyvä pääministeri ja Petteri Orpo!

Hallitus eroaa. Se on hyvä veto! Se konkretisoi, että jonkun pitää kantaa Suomessa vastuutakin, kaikki eivät voi vaan räksyttää lämpimikseen oppositiossa, kuten demarit, vihreät ja vasemmistoliitto ovat tehneet. Ne ovat jarruttaneet yhteiskunnallista tärkeää päätöstentekoa naurettavuuksiin asti ja keränneet kannatusta oppositiossa tyhjänpuhumisella tekemättä itse mitään. Arvatkaa mitä? Nyt me ollaan kaikki siellä oppositiossa. Hyvä pääministeri ja hyvä Petteri Orpo!

PS. Ehkä tämä havahduttaa myös äänestäjiä. Muuten saamme vaalien jälkeen vihervasemmistohallituksen, jossa on demarit, vasemmistoliitto ja vihreät. Veroja kiristetään, otetaan lisää turvapaikanhakijoita ja kehitetään heille uusia palveluja veronmaksajien kustannuksella, yksityisautoilu, polttomoottorit sekä lihansyönti kielletään. Saadaan myös se maakuntahallinto, jota oppositio nyt on vastustanut, sillä vihervasemmisto ajaa oikeasti maakuntia. Viimeksi maanantaina sitä niiltä kysyin. Sen sijaan ei saada valinnanvapautta, että ihmiset voisivat itse valita hoitopaikkansa. Vasurit jyräävät.

PS.2. Perussuomalaisten kannattajille pieni reality check - ette kai tosissanne kuvittele, että vihervasemmisto ottaisi teidät mukaan hallituukseen kanssaan? Jos siis haluaa estää tämän katastrofin, on äänestettävä Kokoomusta, jotta tuota edelläkuvattua hallituspohjaa ei tule.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Suomessa suurinta valtaa käyttää hallitus, ja hallituksella on enemmistö valiokunnissa ja eduskunnassa.

Syyn vierittäminen opposition harteille teidän huonosta työstä ja ala-arvoisesta lakien valmistelusta on lapsellista.

Toivon sydämestäni, että galluppien suunta jatkuu edelleen ja kokoomus putoaa yhä alemmas.

Teidän politiikkanne on eriarvoistavaa ja lainsäädäntötyö alkeellista.

Toivottavasti äänestäjä näkee teidän ammattitaitonne.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Jaa eroaa. Silloin on varmaan määrätty joku uusi henkilö tilalle. Kukahan hän on?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Ilon ja onnen päivä

Olisi saanut tulla noin puolitoista vuotta sitten, silloin jo alkoi näkyä että ei tuosta mitään tule

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

En tiedä onko tämä kirjoitus vitsi, mutta koska Kaikkonenkin twiittasi sisällöltään samanlaisen toteamuksen, lienee kyse jostain logiikasta jota en ymmärrä. Mitä vastuun kantamista tämä on? Erota juuri ennen vaaleja.

Minusta tämä vaikuttaa juuri siltä, että kaikesta vastuusta luovutaan, jotta voi rauhassa tehdä vaalikampanjaa. Tai räksyttää ja olla tekemättä mitään kuten itsekin asian tuossa totesit. Ei herätä ainakaan minun kunnioitusta.

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Ei yhtään mitään vastuun kantamista, mutta "näin nämä asiat koetaan".

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Arvoisa kokoomuksen varakansanedustaja. Ei kannattaisi polttaa siltoja takanaan. Elämää on eduskunnassa vielä vaalien jälkeenkin. Toivottavasti tulevissa vaalikeskusteluissa siirryttäisiin "loanheittomallista" rakentavampaan yhteistyömalliin maan parhaaksi.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

" Arvatkaa mitä? Nyt me ollaan kaikki siellä oppositiossa"

Hyvä Terhi !!

Tätä ei muuten kaikki ymmärrä mitä tämä tarkoittaa käytännössä.
Uudistus on tullut maksamaan meiltä maakunnan luottamushenkilöiltä ja virkamieskunnalta valtavasti eri muodoin.
Mutta.....NYT,,, se vastaa alkaa maksamaankin.

Neliraajajarruttajat saavat kaivaa nyt tunkkinsa naftaliinista ja me saadaan seurata kuinka uudet voimat homman klaaraavat.

https://www.facebook.com/reijo.paunonen.7/videos/1...

Käyttäjän VilleKauppinen kuva
Ville Kauppinen

Itselläni on suurehkoja periaatteellisia ongelmia äänestää nykykokoomusta. Sitä kun ei ikinä tiedä, kuinka lavea Arvo Pohja Orvon Petellä on - ja äänelläni saatan näin olla mukana ja jouduttaa vasemmistopolitiikan toteutumista.

Toista se oli silloin, kun vielä oli muitakin Arvo Pohjia kuin turvapaikanhakijat.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Terhi Koulumies kirjoitti: "kaikki eivät voi vaan räksyttää lämpimikseen oppositiossa, kuten demarit, vihreät ja vasemmistoliitto ovat tehneet."

Taidat Terhi olla niin nuorta ikäpolvea ettet muista että niin kokoomus kuin kepukin ovat omalla vuorollaan olleet oppositiossa räksyttämässä. ;)

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

”Nyt me ollaan kaikki siellä oppositiossa.”

Et, voi olla tosissasi. Eduskunnassahan on vielä monia asioita käsittelemättä kuten tiedustelulaki, joka kuulemma käsitellään. Oletko silloinkin oppositiossa, vai äänestätkö vain omantuntosi mukaan? Senhän ei pitäisi olla kiellettyä, kumpaan tahansa viiteryhmään kuuluu.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Tuo on vasta esimakua.
Tilanne sattuu olemaan sellainen, että markkinat toimivat
jo ennakkoon. Pääomavirrat eivät jää tuleen makaamaan.
Tiedossa kurjuutta kurjuuden perään.

Harri Happari

Julkaiseppa tähän vielä hallituksen tekemät leikkaukset ja muut kurjistamiset, niin voidaan arvioida kokonaisuutta.

Käyttäjän PjotrKpStahanov kuva
Petri Heiniemi

Ymmärtääkö oman kansansa orjuuttaja, että hoitajille pitää maksaa palkkaa ja vieläpä verovaroista? Ei se vaan käy, että ihmisillä teetetään työt ilmaiseksi, koska joku narsupohatta haluaa hoviinsa ilmaisia palvelijoita.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Vasemmistoliitto sentään kertoo ihan suoraan ja yksilöidysti mitä haluavat tehdä. Kokoomuksen vaaliohjelmassa jonka juuri luin, on hyvin vähän mitään konkretiaa ja sitäkin enemmän ympäripyöreää liirumlaarumia. Tosin lupasihan Orpo ensi vaalikaudelle tuloveron kevennyksiä miljardilla ja sen kattamiseksi mm. kulutus- ja haittaverojen korotuksia. Ja taisipa autoveron poistaminenkin olla jossain vaiheessa asialistalla.

Käyttäjän PjotrKpStahanov kuva
Petri Heiniemi

Kokoomus hukkasi neljä vuotta sairaalloisen yksityistämisintonsa vuoksi ja se on tietenkin opposition syy. Kyllä ne kerätyt veromiljoonat pitää käyttää hoitajien palkkaamiseen eikä työntää klubikavereiden taskuun.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Rinne sai nyt käsiinsä yli 3 miljardin hässäkän, onnee uudelle yrityksille:).

Katsotaan mistä puusta ituhipit, anfita ja Rinne on veistetty kun alkavat säätää sotee jne.

Käyttäjän terhikoulumies kuva
Terhi Koulumies

Se on vähän kumma, että punavihreät haukkuvat porvaripuolueita ja hallitusta jatkuvasti, mutta kokevat itse olevansa kaiken arvostelun yläpuolella...

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Oppositiossa olevat haukkuvat hallitusta aina. Ihan sama mikä puoluekanta ja aatemaailma. Eli jos oikeistopuolueille käy vaaleissa oikein huono mäihä niin pääsette vuorostanne haukkumaan. Hau hau!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset