Terhi Koulumiehen blogi

Kaikki blogit puheenaiheesta Musiikkifestivaalit

Tuskassa kaikki oli hyvin

Minulla iski viikko sitten pakottava tarve päästä Tuska-festarille. Vierailin festarilla viimeksi lähes kymmenen vuotta sitten vuonna 2010, jolloin Tuska järjestettiin viimeisiä kertoja Kaisaniemessä, joten henkilökohtaiseen Tuskaani liittyy paljon festareiden ”harjoittelua” päättyvässä teini-iässä. Haalin itselleni yhden päivän lipun lauantaille, johon painavimpina syinä mainittakoon Fear of Domination, Stam1na, Kvelertak sekä festarikansan riitillään hiljentänyt Heilung, joka tarjosi sakraaleimman keikkakokemuksen tähänastisessa elämässäni.

Korkea verokiila kuristaa festivaaleja

Olin aikonaan kuuntelemassa paneelikeskustelua aikapankkitoiminnasta, jossa eräs osallistuja puolusti aikapankkeja siitä, että ne olivat mainio tapa tehdä töitä menettämättä tukia. Kyseinen henkilö myös kannatti korkeaa veroastetta.

Aivan kuten aikapankkitoiminnassa, myös monien festivaalien järjestämisen kannattavuus perustuu veronkiertoon:

Kulttuuri, Espoo, rock ja minä

"Kulttuuri palvelee taantumusta, heittää edistyksen liekkeihin kusta /Se on länsimaisen rappion terapiaa, totuus ja taide ovat eripareja / Vallankumous kulttuuriin!"

Elävä ja elinvoimainen Helsinki

Kulttuuri on tärkeä osa kaupungin ydintä ja sen tehtävä on rikastuttaa kaupunkilaisten arkea. Monipuolinen kulttuuritarjonta houkuttelee pääkaupunkiin myös matkailijoita, sekä ulkomailta että muualta Suomesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä