Terhi Koulumiehen blogi

Kaikki blogit puheenaiheesta Sampo Terho kiemurtelee

Sampo Terho- ja raja kii/ palautus, ei kommentointi oikeutta?

Sampo Terhon kootut selitykset?

Minulla on kiire, ja tapaaminen klo 11.00. Päädyin uuden suomen puheenvuoroja katsomaan ja sain kyllä sätkyn. Yksi sun toinen hallituksen korruptio- katastrofi ministereistä on alkanut syödä sanojaan ja vanhoja lakkejaan kaapeistaan :O . Sampo Terho räjäytti potin tänä aamuna päätyessään perustelemaan elintasopakolaisten saapumista Suomeen hallituksessa oloaikanaan. OHOOOOO... ja kyllä on pokkaa ainakin.

Ojennan ruusun sijasta kurjuuden!

Ojennan ruusun sijasta kurjuuden!

Ruusun ojentaminen toiselle on vahva symboli. Se annetaan joko rakastetulle tai hyvälle ystävälle tai sitten sillä onnitellaan jostain saavutuksesta. Valmistuneet saavat ruusun sillä kyseinen kukka on valmiiksi saamisen ja täydellisyyden symboli.

Sampo Terhon hervottomat puheet

On todella läpinäkyvää politiikkaa nyt tarjolla, kun Sampo Terho yrittää puhua seuraavasta vaalikaudesta maailman onnelana.  Tällä vaalikaudella kätemme ovat sidotut, mutta seuraavalla voimme tehdä mitä haluamme. Jos haluamme!

Onpa siinä meillä puheenjohtajakamppailu kehkeytymässä, toinen lupaa olla Brysselissä ja toinen seuraavalla vaalikaudella.

Isoja sanoja on hyvä luvata vuosien päähän, vai onko ylimääräiset vaalit todella tulossa, kun Sampo Terho niin kovaan ääneen uusia asioita jo seuraavalle vaalikaudelle lupaa?

Persut ulos hallituksesta

onko totta?

 

Valtuutetun mielipide

Lukiessani Lauantain 29.9 2016 Aamupostin Juhani Kouhian juttua tuli mieleen aika vanhaa historiaa. Jos joku on siitä kiinnostunut niin suosittelen Platonia(elivuodesta 427-347 Ekr).

Koko Eurooppalainen historia koostuu sarjasta  "reunahuomautuksia Platonille "

Lainailen muutamia pätkiä hänen monista ajatuksistaan. Suurin osa niistä oli kirjoitettu dialogian muotoon. Tunnetuimpia lienee Sokrates.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä