Terhi Koulumiehen blogi

Kaikki blogit puheenaiheesta Tiina Wartti

Vihapuheista

Viranomaiset ja media tiedottavat kovasti vihapuheista näinä päivinä. Viime sunnuntaina kuuntelin Yleltä yhden keskustelun, TV:stä tulee vihapuheohjelmia. Jotkut lehdet ovat sulkeneet jopa kommentointiosionsa. Tämä sananvapauden rajoitus johtui ilmeisesti maahanmuuttajiin suuntautuvista vihapuhe-kommenteista. Hyvä, että vihapuheasiaan vihdoinkin tomerasti puututaan! Case WinCapitassa nettivihapuheet johtivat jopa itsemurhiin ja näihin lukuisiin vuosikausia jatkuneisiin vihapuheisiin eivät viranomaiset puuttuneet mitenkään!

 

WinCapita-syyttämättäjätetyille miespääoperoijille suuret koppikorvaukset!

Syyttäjä Mika Appelsin ei vetänyt klubin kahta miespäätekijää v. 2011 WinCapita-pääoikeudenkäyntiin. Teko oli niin härski ja hätkähdyttävä, että jopa lakialan ammattilaiset alkoivat puhua, että heidän kohdallaan olisi kyse syytesuojasta –  niin klubien toisella perustajalla kuin klubissa hänen jälkeensä sähköisen kauppapaikan järjestäneellä Hannu Kailajärven miessukulaisellakin oletetaan olevan. Kumpikin oli kaikkien klubien toiminnassa alusta loppuun vv.

KPR:n ei-yhdenvertainen, ei-tasa-arvoinen ja ammattitaidoton esitutkinta, osa 1

PIENEN IHMISEN KANTELU SUUREN KRP:N TOIMISTA WINCAPITA-ESITUTKINNASTA

Olen saanut taannoin viisi vuotta kestäneen tutkintani ja kanteluni päätökseen Oulun KRP:n minua kohtaan tapahtuneesta ei-yhdenvertaisesta, ei-tasa-arvoisesta, asenteellisesta ja ammattitaidottomasta esitutkinnasta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä