Terhi Koulumiehen blogi

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi normaali

Miksi perussuomalaiset kansanedustajat ahdistelevat?

1) Kristillisdemokraateista perussuomalaisiin loikanneen Toimi Kankaanniemen kristilliset arvot nousivat esille heti tuoreen eduskuntakauden aluksi. Naimisissa oleva mies viestitteli toiselle naiselle "nussittuna nukkuisit sikeämmin".  Kankaanniemi vetäytyi persuiluinsa ilmentymisen  jälkeen sairaslomalle.

Saksan eilinen tragedia ja Huhtasaaren uusi normaali

Kummasti hiljeni "keskustelu" eilisestä Saksan tragediasta, kun tekijä ei ollutkaan muslimi. Somen kommenttiosiot (Esimerkiksi Ylen uutisten, Ilta-sanomien ja Iltalehden) täyttyivät muslimeja haukkuvista kommenteista. Väkivaltaa tarjottiin ratkaisuksi. Vihervasemmistoa oltiin viemässä saunan taakse, jne. kyllähän te tämän huhtasaarelaisen uuden normaalin nyt tiedätte. 

Rodunjalostus ja kansalaisoikeuksien riisto osana uutta normaalia

Perussuomalaisten presidentti Laura Huhtasaari lanseerasi käsitettä ”uusi normaali” presidentinvaalituloksen selvittyä. Ajatuksena on normalisoida perussuomalaisten kielenkäyttöä ja heidän poliittisia linjauksiaan valtavirtaan.

Uusi normaali

Perussuomalaiset edustavat Huhtasaaren mukaan nyt "uutta normaalia".  Mitä tämä käsite pitää sisällään?


Onko se vain vaaleja varten keksitty uusi käsite, käsite jolla ei ole wirallista sisältöä, mutta jolle jokainen äänestäjä pystyy näppärästi kieksimään sellaisen sisällön joka on itselle mieluinen ja se itselle meiluinen sisältö sitten tukee asianomaiselle äänestäjälle mieluista mielikuvaa perussuomalaisista ja Laurasta ja se myönteinen mielikuva tukee Lauralle ja perussuomalaisille myönteistä äänestyskäyttäytymistä.

”Uusi normaali” eli johtaako negatiivinen korko käteisen katoamiseen?

”Uusi normaali” eli johtaako finanssikriisi ja negatiivinen korko käteisen katoamiseen?

*

Värinää uhkan rajapinnassa – mihin Yhdysvaltain talous suuntautuu?

eli miten pärjätä itkuisten globaalien trendien aallokossa

*

Lyhyellä aikavälillä, ja etenkin keinottelumarkkinoilla, pätee vanha toteamus ”cash is king”.  Käteinen ratkaisee.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä